ЛИДЕРСКИ ФОРУМ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ОД ПРОЕКТОТ НА УСАИД

Присуство на Градоначачникот на општина Пласница на 27 и 28 септември, 2023 во Маврово, Проектот на УСАИД за Зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите на тема: “ПОТТИКНУВАЊЕ ИЗВОНРЕДНОСТ ВО УПРАВУВАЊЕ И СОРАБОТКА”.Претставници од 27 партнер општини, градоначалници и секретари на општините дискутираа и споделуваа искуства за: Од страна на тимот на Проектот на УСАИД за Зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите на форумот се презентираа и конкретни активности кои ќе следат во наредниот период со

повеќе »»