2021 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИЦИ

Службен гласник бр 1-2021 година Службен гласник бр 2-2021 година Службен гласник бр 3-2021 година Службен гласник бр 4-2021 година Службен гласник бр 5-2021 година Службен гласник бр 6-2021 година Службен гласник бр 7-2021 година Службен гласник бр 8-2021 година Службен гласник бр 9-2021 годинаповеќе »»

2022 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИЦИ

Службен гласник бр 1-2022 година Службен гласник бр 2-2022 година Службен гласник бр 3-2022 година Службен гласник бр 4-2022 година Службен гласник бр 5-2022 година Службен гласник бр 6-2022 година Службен гласник бр 7-2022 година Службен гласник бр 8-2022 година Службен гласник бр 9-2022 година Службен гласник бр 10-2022 година Службен гласник бр 11-2022 годинаповеќе »»

Отворени податоци

Табела со верски објекти Табела со спортски објекти Табела со услуги на општина Пласница Табела со Советници во совет на општина Пласница Табела со Проекти за Лер - Локален еконосмки раст за 2021 година Табела со Склучени договори за јавна набавка за 2021 година Табела со Комисии и членови на совет на општината Табела со образовни институции на општинатаповеќе »»

КУЛТУРА

Назив на Џамија, датира од ... I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolorповеќе »»

Извештаи

Годишен извештај на единиците на локалната самоуправа за напредокот на состојбата со еднаквите можности за жените и мажите за 2021 годинаповеќе »»

Огласи

Оглас - барање за доставување понуди Оглас за избор за унапредување на административен службеник по интерен оглас Оглас за унапредување на административен службеник по интерен оглас 2/2022 Оглас за избор за унапредување на административен службеник по интерен оглас Оглас за унапредување на административен службеникповеќе »»

Информации од јавен карактер

Органограм Годишен извештај за информации од јавен карактер Закон за слободен пристап на информации од јавен карактер Список на Советници во општина Пласница Службени лицаповеќе »»

Финансиски извештаи

Финансиските извештаи за 2021 Финансиски извештај - К1 и К2 за прв квартал за 2021 година Финансиски извештај - К1 и К2 за втор квартал за 2021 година Финансиски извештај - К1 и К2 за трет квартал за 2021 година Финансиски извештај - К1 и К2 за четврт квартал за 2021 годинаповеќе »»